Povestea Adei și a lui Dan. Amenajarea grădinii pentru întreaga familie

Povestea Adei și a lui Dan. Amenajarea grădinii pentru întreaga familie

Ada și Dan au o grădină mare, dar simplă, pe care și-ar dori să o transforme într-un spațiu plăcut pentru întreaga familie. Ei vor să împartă diferite zone în care să se poată juca cei doi copii, precum și să creeze locuri separate pentru depozitare și servirea meselor.

Soluțiile noastre

Păstrează ordinea

Construirea unui șopron de grădină îți permite să debarasezi din obiectele adunate în grădină și să îți păstrezi uneltele în siguranță. Poți adăuga culoare vopsind-o într-o nuanță de senzație.

Relaxare și joacă

Adaugă straturi înălțate pentru copii, învățându-i astfel cum să-și crească propriile plante, precum și un set de luat masa pentru copii pentru a se desfăta cu rezultatele muncii lor.

Mese încântătoare

Vara este momentul perfect să te întâlnești cu prietenii și familia, așadar adăugarea unei zone pentru servirea mesei oferă un spațiu separat pentru festinuri cu grătare și divertisment prelungit din timpul zilei până noaptea.

Mașină fără fir pentru tăierea ierbii

Avem o gamă de unelte fără fir care ușurează întreținerea grădinii. Acestea sunt perfecte pentru grădinile mari de familie care nu au acces la o sursă de alimentare în apropiere.

Sfaturi suplimentare

Adaugă structură

 • Pentru a armoniza elementele din grădina ta cu mediul înconjurător, folosește vopsea cu nuanțe subtile, precum culoarea argilei,verde cimbru sau alb margaretă.
 • Folosește șoproane de grădină pentru a proteja echipamentele și uneltele sau ca șopron de grădină pentru ghivece și creștereasemințelor.
 • Este esențial ca șopronul de grădină să aibă o fundație și ancorare stabilă. Asigură-te că îl amplasezi pe o bază plată, stabilă, protejată de apă.
 • Folosește tot spațiul din șopron, de la pardoseală la tavan, instalând cârlige și rafturi pentru optimizarea spațiului.
 • Organizează-ți grădina folosind accesorii precum coșuri sau cutii pentru depozitarea pernelor și a accesoriilor de la exterior. Disponibile în gamele noastre de depozitare în garaj, poți folosi elemente de împărțire a spațiului de depozitare în diverse zone.

Relaxare și joacă

 • Atunci când creezi un spațiu de joacă, nu uita să te gândești care este cea mai bună opțiune pentru familia ta. Gazonul este ceamai moale opțiune în caz de cădere sau împiedicare, dacă copiilor le plac activitățile intense în grădină.
 • Blochează vizual și sonor zona înconjurătoare folosind garduri vii, copaci, paravane, garduri, pereți sau spaliere, pentru a crea o senzație de intimitate și izolare.
 • Pavilioanele și băncile cu pergole oferă adăpost și protecție împotriva soarelui și sunt locuri drăguțe unde te poți așeza șitepoți bucura de grădina ta.
 • Crearea unei zone speciale de joacă pentru copiii tăi le oferă un spațiu distractiv și un motiv să dorească să iasă afară și să se conecteze la natură.

Mese încântătoare

 • Prinde șiraguri de lumini pentru grădină de-a lungul gardurilor sau pe fața șopronului de grădină și a garajului. Adună pe mese felinare și suporturi pentru lumânări pastilă și adaugă corpuri de iluminat la sol pentru terasă sau de-a lungul aleilor din grădină.
 • Petrecerea timpului la exterior ar trebui să fie la fel de confortabilă ca petrecerea timpului la interior, așadar adaugă perne suplimentare pentru scaune și bănci. Pune câteva pături pe brațele scaunelor, pentru ca oaspeților să nu le fie frig când adie briza sau când scade temperatura seara.
 • Aranjează locurile de șezut în jurul unui șemineu sau a unei vetre pentru ca oaspeților să le fie cald și oferă țepușe cu alimente pregătite pe grătar sau bezele.

te-ar mai putea interesa

Relaxare în familie cu grătarele pe gaz sau pe cărbuni Relaxare în familie cu grătarele pe gaz sau pe cărbuni
Sezonul mult așteptat a sosit și, bineînțeles, cheful de distracție nu întârzie să apară. Crește dorința de a petrece cât mai mult timp in aer liber alături de familie, de prie...
citește mai mult
Povestea lui Cristian Povestea lui Cristian
Cristian are o casă cu terasă, ceea ce înseamnă că rareori are parte de intimitatea pe care şi-o dorește, mai ales în grădina sa. El vrea să aibă un spaţiu intim în aer liber unde să...
citește mai mult
5 moduri prin care poți să-ți scalzi întreaga locuință în lumină naturală și energie bună 5 moduri prin care poți să-ți scalzi întreaga locuință în lumină naturală și energie bună
O casă plină de lumină naturală nu este doar plăcută din punct de vedere estetic, ci îți aduce și numeroase alte beneficii. În primul rand, lumina naturală îți crește nivelul de prod...
citește mai mult
Povestea Ioanei și a lui Petru. Soluții pentru reducerea zgomotului în grădină Povestea Ioanei și a lui Petru. Soluții pentru reducerea zgomotului în grădină
Grădina Ioanei și a lui Petru este destul de neglijată, așa că și-ar dori să creeze un spațiu mai intim și o zonă în care să se poată relaxa, să pună ghivece și să ia masa. Și-ar dori să blochez...
citește mai mult
Povestea Alinei și a lui Mihai. Idei pentru o grădină colorată și plină de lumină Povestea Alinei și a lui Mihai. Idei pentru o grădină colorată și plină de lumină
Alina și Mihai și-ar dori un spațiu colorat și plin de lumină în care să se relaxeze și să primească oaspeți. Totuși, grădina lor are destul de multe pante și este în calea vântului....
citește mai mult
Povestea Mariei și a lui David. Cum să-ți transformi grădina într-o gradină ecologică Povestea Mariei și a lui David. Cum să-ți transformi grădina într-o gradină ecologică
Maria și David sunt dintotdeauna preocupați de reciclare, folosirea de resurse minime și păstrarea unui nivel redus de consum de energie. Cu toate acestea, ar vrea să facă mai multe pentru a ajuta pla...
citește mai mult