La noi te simți
ca acasă

Noi credem că toată lumea ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine. In Romania, suntem peste 2300 de colegi, parte a unei echipe globale de peste 75.000 de persoane și 130 de naționalități, iar împreună, facem îmbunătățirea locuinței accesibilă tuturor.

Află mai mult
kingfisher
ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ, ÎMPĂRTĂȘIM ÎMPREUNĂ CU CEI 6 MILIOANE DE CLIENȚI AI NOȘTRI O PASIUNE COMUNĂ: AMENAJAREA CĂMINULUI
74.000 De colegi entuziaști
1.350 Magazine
8 Țări
11.7 £ miliarde vânzări
Ce îți oferim ?
Ce îți oferim ?

Suntem perfecționiști: întotdeauna găsim noi modalități de a face lucrurile mai bine. Împreună schimbăm modul în care oamenii se gândesc la o locuință, și asta e ceea ce contează cu adevărat ! Procesul se încheie cu clienții noștri și începe cu tine. Te învățăm să devii un expert în îmbunătățirea locuinței.

Află mai mult
Lucrează cu noi
Întâlnește familia Kingfisher

Acasă este locul unde poți să fii tu însuți. Vrem să te simți la fel şi la locul de muncă. Asta înseamnă că oricine ai fi, de oriunde ai fi, o să te considerăm parte din familie. Aici, niciodată nu faci lucrurile singur.
Le facem Împreună.

Află mai mult
Lucrează cu noi
Ambiția noastră
Ambiția noastră
De ce suntem aici

Dacă îi întrebi pe clienții noștri, ei îți vor spune că proiectele de renovare nu înseamnă doar sa își decoreze grădina, să își izoleze locuința sau să zugrăvească camera copiilor; ei își creează un cămin. Iar noi vrem să facem acest lucru mult mai simplu: vrem să îi ajutăm să transforme locul în care trăiesc într-un loc pe care îl iubesc. Ambiția noastră este să devenim lideri de piață în îmbunătățirea locuinței prin identificarea de noi soluţii care să îi ajute pe clienții noștri să se simtă ca acasă în locuințele lor.

Află mai mult