Fă cunoștință
cu familia

Suntem peste 75.000 de colegi în întreaga lume. Atunci când lucrăm împreună, nu există ceva ce noi nu putem face. Ajutăm șapte milioane de clienți în fiecare săptămână să își îmbunătățească locuințele. Este o realizare mare. Înseamnă că în fiecare an am făcut sute de milioane de locuințe mai bune.

În fiecare zi
O singură echipă, sub mai multe acoperișuri

Sunt o mulțime de roluri diferite în Kingfisher, dar, indiferent de cel pe care îl alegi , o sa contribui la realizarea aceluiași scop: să facem îmbunătățirea locuinței accesibilă tuturor.

Chiar și cel mai mic proiect este important și noi știm asta, deoarece chiar și micile schimbările fac o mare diferență. Avem un sentiment de mulțumire atunci când ajutăm la îmbunătățiri, pentru atât de mulți oameni, zilnic.

Împreună îmbunătățim calitatea vieții oamenilor…Și asta este ceea ce contează cu adevărat!

Valorile noastre
Valorile noastre - Împreună
Împreună

Ne place să vorbim cu oamenii și clienții. Lucrăm în echipă. Suntem primitori. Suntem entuziaști și implicați.

Valorile noastre - Curiozitate
Curiozitate

Ne place să aflăm mai multe și să punem întrebări. Ne dezvoltăm constant competențele cu ajutorul Academiei de Îmbunătățire a Locuinței (Home Improvement Academy), dar și învățând de la ceilalți.

Valorile noastre - Simplitate
Simplitate

Credem că există întotdeauna o soluţie simplă. Comunicăm într-un mod ușor de înțeles, utilizând cunoştinţele noastre despre produse, proiecte de reamenajare și servicii.

Valorile noastre - Modestie
Modestie

Ne pasă de tine și de toți colegii noștri. Suntem niște buni ascultători. Suntem respectuoși și învățăm din propriile greșeli.

Valorile noastre - Excelență
Excelență

Tindem spre excelență și îmbrățișăm schimbarea. Ne adaptăm abordarea în funcție de situație. Întotdeauna ne gândim la soluţii.

Un loc pe care îl poți numi acasă
Un loc pe care îl poți numi acasă

Lucrăm în echipă şi construim relații semnificative. Îi facem să fie parte din familie. Cu alte cuvinte, oricine ai fi, când lucrezi cu noi, casa noastră este casa ta.

Simți că faci parte din echipă

Kingfisher este locul în care tu poți continua să înveți, să te îmbunătățești și să te dezvolţi.

Noi te vom încuraja să pui întrebări și să ne provoci. Ne vom asigura că lucrezi cu oameni care te respectă și pe care îi respecți. Mai mult decât atât, îți vom da șansa de a face o zi mai bună cuiva, în fiecare zi.

Acesta este locul din care poți face parte… Și ușile noastre sunt mereu deschise.

Simți că faci parte din echipă