De ce
suntem aici

Ambiția noastră este să devenim lideri de piață în îmbunătățirea locuinței. Credem cu tărie că fiecare dintre noi merită o locuință de care să se bucure în permanență, iar scopul nostru este să facem îmbunătățirea locuinței accesibilă tuturor.

Povestea noastră
Îmbunătățirea locuințelor

Noi vrem să ajutăm oamenii să obțină o mai bună calitate a vieții. Astăzi, avem 1,300 de magazine în 10 țări :

Îmbunătățirea locuințelor
B&Q

B&Q este cel mai mare centru de retail privind îmbunătățirea casei și grădinii din UK, cu peste 17,000 de oameni în 296 de magazine din UK și Irlanda.

Brico Depôt

Brico Depôt - La Brico Depôt lucrează peste 11,000 de oameni în 190 de magazine.

Castorama

Angajații Castorama sunt în număr de peste 25,000 în 218 magazine din Franța și Polonia unde suntem liderul pieței.

Screwfix

Cu mai mult de 9000 de angajați, Screwfix este liderul pieței din UK, cu o afacere în creștere în Germania.

Koçtaş

Koçtaş este asociația noastră mixtă din Turcia și compania numărul unu în vânzari pentru îmbunătățirea locuinței.

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Noi nu suntem doar o companie, noi suntem o comunitate: patru branduri principale și o singură echipă, sub mai multe acoperișuri.

Lucrând împreună, facem lucrurile mai simple pentru clienții noștri: îi ajutăm să aleagă produse sustenabile, cu raportul corect între calitate și cost, să sprijine comunitatea din care fac parte.

Credem că acest lucru ne face un angajator mai bun, un vecin mai bun, o companie mai bună.

Îmbunătățirea comunităților
Îmbunătățirea comunităților

O locuință bună nu este doar o parte a unei vieți bune. Este o parte a unei lumi mai bune. Este responsabilitatea noastră să facem lucrurile sustenabil, având în minte comunitatea din care facem parte.

Astăzi, colegii noștri încurajează clienții să salveze energie, apă și bani, conectându-se cu natura și reutilizând produsele. Și noi practicăm ceea ce susținem, gestionând responsabil compania noastră prin utilizarea resurselor durabile, reducerea energiei și a emisiilor de carbon și prin a ne asigura că toți furnizorii noștri respectă standardele înalte de etică și de mediu.

Acest lucru nu este bun doar pentru planetă. Este bun pentru noi toți. Ceea ce înseamnă că trebuie să fim mândri de ceea ce facem și cum facem.

Este loc pentru fiecare

Toți clienții noștri sunt diferiți. Acesta este motivul pentru care recrutăm oameni din peste 130 de țări, cu aptitudini și experiențe diferite.

Facem tot ceea ce ține de noi oferind învățarea, suportul și oportunitățile de carieră pentru a crea un loc de muncă plăcut, corect și motivant. Vrem să te ajutăm să îți pui în valoare calitățile. Nu doar pentru clienții noștri, nu doar pentru compania noastră, ci pentru tine.

Este loc pentru fiecare
Vrei să știi mai multe?

Să devenim lider în industria de îmbunatățire a locuinței înseamnă muncă, multe schimbări și o echipă diversă și pregătita. Descoperă cum ne putem îndeplini obiectivul.

Află mai mult