ajută-ne să
creştem numărul
vieţilor schimbate
ȋn bine!
cum poti ajuta
Donatori individuali
Pentru companii

Ajută-ne să reducem pericolul pe care condiţiile precare de locuit îl reprezintă pentru siguranţa unei familii și fii alături de cei mai puţin norocoşi. Îi poți susține prin donații recurente, lună de lună, sau prin donații sporadice, oricând dorești.

Poți dona oricât dorești, oricând dorești, din când în când sau lună de lună.
donație recurentă

Pentru a ne ajuta să asigurăm stabilitate în disponibilitatea resurselor financiare necesare finanţării proiectelor de îmbunătăţire a condiţiilor de locuit, îţi recomandăm să te implici lună de lună.

Din aplicaţia ta de internet banking/mobile banking sau cu ajutorul consultanţilor băncii a cărei servicii le foloseşti, setează o plată recurentă lunară în lei, în contul Fundaţiei BricoDépôt.

RO98BRDE450SV83781854500, deschis la BRD - Groupe Société Générale. Cod de înregistrare fiscală 41367714.

Tu alegi valoarea donaţiei lunare.

donatie recurenta
donație unică

Dacă doreşti să ne ajuţi cu o donaţie unică, poţi face acest lucru printr-un simplu transfer bancar în oricare dintre conturile Fundaţiei BricoDépôt:

RON: RO98BRDE450SV83781854500
EURO: RO94BRDE450SV83781934500
GBP: RO39BRDE450SV83782064500
conturi deschise la BRD - Groupe Société Générale.

Sumele strânse din donaţii vor fi folosite pentru proiecte sociale care vizează îmbunătăţirea condiţiilor de locuit, în comunităţi dezavantajate, prin parteneriate cu alte organizaţii neguvernamentale din România.

donatie unica
Ajută-ne să ajutăm!

Nu te costă nimic să redirecţionezi 3,5% din impozitul, pentru cei care ȋncă nu ştiu ce ȋnseamnă cu adevarat „acasă”!

Un gest simplu, dar care poate schimba vieţi.

directioneaza 3.5%

3 paşi simpli, pentru o viaţă mai bună, ȋn comunităţile defavorizate:

DESCARCĂ FORMULARUL 230 dacă ai realizat venituri din salariu.

DESCARCĂ DECLARȚIA UNICĂ dacă ai realizat venituri din activități

2. Completează formularul

Completează doar secțiunea I, date de identificare, cu datele personale. Datele fundației sunt deja completate. La final, trebuie doar să semnezi.

3. Depune formularul

Poți depune formularul prin mai multe moduri:

  • fizic, direct la biroul ANAF de care aparții cu domiciliul – verifică aici;
  • prin poștă, cu confirmare de primire, ori prin curirer, către biroul ANAF de care aparții cu domiciliul;
  • online, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual” sau “e-guvernare”;
  • prin poștă către noi (adresa Calea Giuleşti nr. 1-3, sector 6, cod postal 060251, Bucureşti, alături de o împuternicire completată;
  • online către noi (fundatia@bricodepot.ro), alături de împuternicire (ambele scanate);

Dacă strângi mai multe formulare din familie, de la prieteni și colegi, scrie-ne la adresa (fundatia@bricodepot.ro), pentru a identifica împreună cea mai ușoară metodă de depunere.

ATENȚIE! Pentru ca Fundaţia BricoDépôt să poată depune formularul în numele vostru, este necesar ca fiecare să semneze o împuternicire. Durează doar un minut în plus, dar numai aşa putem valida formularele pe care le primim.

Descarcă ÎMPUTERNICIREA.

Dat fiind contextul pandemic, ONG-urile pot depune în format electronic formularele 230 (scanate). E de ajuns să descarci formularul și împuternicirea și să le trimiți completate și semnate pe email la adresa (fundatia@bricodepot.ro).

Cum vor fi folosiţi banii tăi?

În cadrul campaniilor sale de finanţare, Fundaţia BricoDépôt oferă oricărui ONG din România posibilitatea de a aplica cu proiecte de ȋmbunătăţire a condiţiilor de locuit şi a condiţiilor de viaţă, ȋn comunităţi dezavantajate din ȋntreaga ţară. Cu cât vom avea mai multe fonduri disponibile, cu atât vom putea să ne implicăm ȋn mai multe proiecte.

Împreună, putem schimba vieţi. Îţi mulțumim!

Îţi doreşti să contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de locuit a familiilor din medii dezavantaje, care trăiesc în condiţii improprii sau poate chiar nu au nici macar un acoperiş deasupra capului?

Ajută-ne cu o sponsorizare sau implică-te în activităţile noastre noastre fără niciun cost pentru compania ta, prin redirecţionarea a 20% din impozit.

Pentru mai multe detalii, trimite-ne un e-mail la adresa fundatia@bricodepot.ro.

devino partener
directioneaza 20%

Îţi poţi imagina cum este să trăiești într-o casă abandonată, fără curent sau alte utilități, cu riscul de a fi luat de lângă mama și de lângă frați, din cauza condiţiilor de locuit improprii?

Aceasta este numai una dintre poveştile triste pe care le-am aflat ȋn cadrul primei noastre campanii de finanţare pentru organizaţii neguvernamentare, “Casele bune schimbă vieţi”.

2.600 de oameni au primit o mână de ajutor, prin intermediul acestei campanii, pentru a se putea bucura de condiții de viață mai bune, dar poveștile triste din comunităţile defavorizate sunt atât de multe, încât avem nevoie și de ajutorul tău.

Cât de uşor este să ne ajuţi?

Poţi să te implici fără niciun cost pentru compania ta. Poţi doar să redirectionezi 20% din impozitul pe profit sau pe venit datorat statului, către Fundaţia BricoDépôt. Mai departe, noi vom folosi sponsorizările pentru a ȋmbunătăţi condiţiile de locuit, siguranţa şi calitatea vieţii, ȋn comunităţi defavorizate din ȋntreaga ţară.

Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi?

1. Calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit/ venit al companiei tale, în limita a 5 la mie din cifra de afaceri.

2. Descarcă şi completează contractul de sponsorizare de mai jos, apoi tipareşte-l în 2 exemplare, semnează-le şi trimite-le la sediul Fundaţiei GoodHome BricoDépôt din Calea Giuleşti nr. 1-3, sect. 6, Bucureşti, cod postal 060251.

3. Efectuează plata prin transfer bancar, în contul menţionat în contractul de sponsorizare.

Poţi face această faptă bună trimestrial sau anual, dar nu mai tarziu de 31.12.2021. Noi te sfătuim să nu o lași pe ultima zi, căci la final de an sigur vei avea multe de făcut.

Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea îți dă dreptul să alegi ce faci cu o parte din taxele colectate de către stat. Este un gest frumos pe care îl poți face în fiecare an pentru familiile care nu știu încă ce înseamnă o casă bună. Termenul limită pentru această faptă bună este 31.12.2021.

Fundația BricoDépôt este înscrisă în Registrul Asociațiilor, Fundațiilor și Federațiilor sub nr. 43, ținut de Judecătoria sectorului 6 și este înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale.

Pentru mai multe detalii, trimite-ne un e-mail la adresa fundatia@bricodepot.ro.