împreună,
construim zâmbete.

Am lansat cea de-a patra ediție a
campaniei de finanţare pentru organizaţii
neguvernamentale,
Casele bune schimbă vieţi.

finantare Casele bune schimbă vieţi

Prin cea de-a patra ediție a campaniei de finanţare “Casele bune schimbă vieţi”, Fundatia BricoDépôt oferă organizaţiilor neguvernamentale din Romȃnia posibilitatea de a primi finanţări pentru proiecte care au ca obiectiv îmbunătăţirea condiţiilor de locuit, a siguranței și calității vieții, în comunități dezavantajate.

Prin organizații neguvernamentale, înțelegem orice asociație, fundație sau federație înregistrată în România, conform Ordonanței 26/2000 și, dacă este cazul, acreditată pentru acordarea serviciilor propuse în proiect.

Vor fi acceptare următoarele tipuri de proiecte:

  • proiecte de renovare a centrelor pentru îngrijirea copiilor, bătranilor sau a altor persoane dezavantajate;
  • proiecte de renovare a locuinţelor pentru persoane din comunităţi dezavantajate;
  • proiecte de îmbunăţire a spaţiilor în care se desfăşoară activităţi de educaţie;
  • proiecte de renovare şi intervenţii în caz de calamităţi naturale;
  • proiecte de îmbunăţire a accesului la utilităţi, în comunităţi dezavantajate;
  • proiecte de construcţie sau renovare a unor spaţii de studiu sau de relaxare de care beneficiarii proiectului nu ar putea beneficia fără suportul acordat prin acest proiect;
  • proiecte şi campanii educaţionale, având drept obiectiv ȋmbunătăţirea condiţiilor de locuit, a calităţii şi a siguranţei vieţii, ȋn comunităţi defavorizate (sănatate, igienă, educaţie etc.);
  • orice alt proiect de renovare, îmbunătăţire sau construcţie a unor spaţii care îmbunătăţesc calitatea şi siguranţa vieţii, în comunităţi dezavantajate.

Bugetul total al celei de-a patra ediţii a campaniei de finanţare “Casele bune schimbă vieţi”, este de 420.000 de lei, iar valoarea individuală a fiecărui proiect poate fi de maximum 60.000 de lei, aşadar 7 proiecte vor primi finanţare, după evaluarea aplicaţiilor primite. O organizaţie poate aplica pentru finanţare, cu un singur proiect.

finantare Casele bune schimbă vieţi finantare Casele bune schimbă vieţi

Ce trebuie să faci, pentru a primi o finanţare?

icon citeste

Citeşte cu atenţie regulamentul campaniei.

icon completeaza

Completează Formularul de aplicare şi Acordul de utilizare a datelor cu caracter personal, conform instrucţiunilor din regulamentul campaniei.

icon trimite

Trimite formularul de aplicare şi acordul de utilizare a datelor cu caracter personal, ȋnsoţite de documentele suplimentare obligatorii menţionate ȋn regulamentul campaniei, ȋn format electronic, la adresa de e-mail fundatia@bricodepot.ro, până la data de 10 iulie 2023, ora 23:59