Bine faci, bine primești.

Mulțumim partenerilor pentru mesajele lor aniversare!

În cei 20 de ani de idei și inspirație pentru proiectele de îmbunătățire a locuințelor, am avut parte de numeroase momente memorabile, iar cel mai recent a fost construcția unui tort aniversar uriaș, de 8 metri înălțime și 2,5 tone realizat cu peste 80 produse din gamele Brico, pentru spotul aniversar.

Insa bucuria cea mai mare a venit odata cu surpriza pregatita de organizatiile non-guvernamentale cu care colaboram. Iar când partenerii pun pauză activităților din lunga lor listă de To Do ca să îți ureze „la mulți ani” si sa-ti multumeasca pentru ajutor, parcă altfel intri – cu zambete si ganduri bune - în weekend.

E momentul in care iti aduci aminte de puterea parteneriatelor si de cat de mult bine putem face impreuna. In egala masura, iti dai seama ca si Fundatia primeste, nu doar ofera; pentru ca atunci cand oferi, binele se intoarce inzecit.

Fie ca vorbim de campania anuala “Casele Bune Schimba Vieti”, fie de proiecte de sine statatoare, de sponsorizari sau activitati de voluntariat la care Brico, prin intermediul Fundatiei, a pus umarul, am extins bucuria sarbatorii cu cei cu care ne sunt mereu aproape in dorinta de a aduce o schimbare pozitiva, prin implicarea continua in comunitate.

Mulțumim pentru urările frumoase, SOS Satele Copiilor Romania, HOSPICE Casa Sperantei, Fundația pentru Copii Ronald McDonald, Organizația Something New, Fundatia FARA!

Vă suntem recunoscători nu doar pentru atenția acordată momentului nostru aniversar, ci mai ales, pentru binele pe care îl faceți în fiecare zi.

Vă dorim, la rândul nostru, tot mai multe proiecte cu impact în comunitate, alături de noi și Fundația BricoDépôt!