fondul de urgenta
Împreună mergem ȋnainte. Fundaţia BricoDépôt susţine Fondul de Urgenţă, proiect lansat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC România)

În contextul de urgență în care ne aflăm din cauza răspândirii virusului COVID-19, este mai important ca oricând să rămânem uniți și atenți la nevoile comunităților în care trăim alături de familiile noastre.

De aceea, Fundația BricoDépôt contribuie cu suma de 50.000 de euro la “Fondul de Urgență”, un proiect lansat de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC România), pentru a răspunde rapid şi eficient nevoilor apărute ȋn urma pandemiei COVID-19, cu un impact semnificativ la îmbunătățirea situației, la nivel național.

Prioritățile Fondului de Urgență, sunt:

1. creșterea capacității de testare la nivel național;
2. protejarea medicilor și a personalului din spitale;
3. dotarea spitalelor cu echipamentele necesare pentru tratarea persoanelor infectate.

Alături de organizatorii proiectului, Fundația BricoDépôt a ales să răspundă unei nevoi cu prioritate maximă, aceea a protejării medicilor. Astfel, contribuția Fundației BricoDépôt va fi folosită pentru achiziția de combinezoane și măști, care vor fi distribuite în mai multe orașe cu comunități vulnerabile, convinși fiind că, dacă medicii sunt protejați, și noi suntem mai în siguranță.

Puteţi urmări evoluția Fondului de Urgență, în pagina dedicată proiectului, https://fonddeurgenta.arcromania.ro/, cât și în pagina de facebook ARC Romania.

Fiecare contribuție adusă în aceste zile ne va ajuta pe toţi, puțin câte puțin, să traversăm mai bine și mai solidari dificultățile actuale.